دهانه شیراز استان فارس زمین لرزه بزرگی 2 و 6 دهم ریشتر

دهانه: شیراز استان فارس زمین لرزه بزرگی 2 و 6 دهم ریشتر مزایجان فارس عمق 10 کیلومتری

گت بلاگز اخبار پزشکی فرآورده‌های فرعی گوشت چه فایده های و مضراتی دارند؟

فرآورده‌های فرعی گوشت علاوه بر ارزش‌های غذایی که دارند در بعضی موارد مصرف آنها می‌تواند ضرر داشته باشد. 

فرآورده‌های فرعی گوشت چه فایده های و مضراتی دارند؟

فرآورده های فرعی گوشت چه فایده های و مضراتی دارند؟

عبارات مهم : سلامت

فرآورده های فرعی گوشت علاوه بر ارزش های غذایی که دارند در بعضی موارد مصرف آنها می تواند ضرر داشته باشد.

به گزارش ایسنا، جگر، دل، قلوه، مغز، زبان و سیرابی از جمله فرآورده های فرعی گوشت هستند که زیاد آشنا شده است اند. آنها منبع غنی از ویتامینها و مواد مغذی از جمله ویتامین B، آهن، فسفر، مس، منیزیم، ویتامین A، D،E و K به حساب می آیند.

فرآورده‌های فرعی گوشت چه فایده های و مضراتی دارند؟

سایت مدیکال نیوز تودی به فوائد بعضی از فرآورده های فرعی گوشت اشاره کردهاست:

جگر:مغذی ترین فرآورده فرعی گوشت جگر است که منبع سرشاری از ویتامین A به حساب می آید. این ویتامین جهت سلامت چشم و کم کردن بیماری هایی که موجب التهاب می شوند، موثر هست. همچنین جگر حاوی فولیک اسید، آهن، کروم، مس و روی است که به دلایل خاصیتش جهت قلب و زیاد کردن هموگلوبین خون بافایده است.

فرآورده‌های فرعی گوشت علاوه بر ارزش‌های غذایی که دارند در بعضی موارد مصرف آنها می‌تواند ضرر داشته باشد. 

قلوه: این فرآورده فرعی گوشت هم سرشار از مواد مغذی و پروتئین است و حاوی اسیدهای چرب امگا3 هست. همچنین دارای فواید ضدالتهابی است و جهت سلامت قلب بافایده است.

مغز: مغز هم دارای اسیدهای چرب امگا 3 و مواد مغذی همچون فسفاتیدیل کولین و فسفاتیدیل سرین است که جهت سلامت سیستم عصبی بافایده می باشد. همچنین دریافت آنتی اکسیدان از طریق مصرف مغز در حفظ سلامت مغز انسان و نخاع تاثیر دارد.

دل: این فرآورده فرعی گوشت سرشار از آهن، روی و سلنیوم هست. همچنین منبع غنی از ویتامینB2، B6 و B12 به حساب می آید. ویتامین B موجود در دل خاصیت حفاظت از قلب را دارد و قلب را از مبتلا شدن به انواع امراض حفظ می کند. همچنین ویتامین B فشار خون را کنترل کرده و کلسترول اوج را کم کردن می دهد. همچنین این ویتامین جهت سلامت مغز بافایده است و خطر مبتلا شدن به بیماری آلزایمر، زوال عقلی، افسردگی و اضطراب را کم کردن می دهد.

فرآورده‌های فرعی گوشت چه فایده های و مضراتی دارند؟

زبان: زبان هم سرشار از کالری ها، اسیدهای چرب، روی، آهن و ویتامین B12 هست. همچنین این فرآورده فرعی گوشت بخصوص جهت افرادی که در حال اصلاح بیماری هستند یا زنان باردار بافایده است.

به گزاش ایسنا، همچنین فرآورده های فرعی گوشت سرشار از کلسترول و چربی اشباع شدهاست. علی رغم باور رایج، کلسترول و چربی اشباع شده است در رژیم غذایی متعادل حائز اهمیت است ولی باید در مصرف آنها تعادل رعایت شود.

فرآورده‌های فرعی گوشت علاوه بر ارزش‌های غذایی که دارند در بعضی موارد مصرف آنها می‌تواند ضرر داشته باشد. 

واژه های کلیدی: سلامت | بیماری | ویتامین | کلسترول | ویتامین | ویتامینها | رژیم غذایی | اخبار پزشکی

دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : topsblog